'Alo, se čujemo?!

Radio Netokracija je tehnološka ‘glazba’ za vaše uši – utorkom u 18 sati!

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Čujte… Počujte… Radio Netokracija! Od danas putem internetskog te “klasičnog” radija u sklopu novog, urbanog radija YammatFM možete slušati novu, netokratičnu emisiju posvećenu digitalnim i tehnološkim trendovima – utorkom u 18 sati!

netokracijaradio

Kao velikom ljubitelju tehnoloških podcastova, među kojima je najpoznatiji This Week in Tech (čijeg sam osnivača Lea Laportea imao prilike upoznati te intervjuirati) koji broji milijune slušatelja, oduvijek sam htio da Netokraciju pretočimo u audio format. Dok, primjerice, pismene kolumne daju priliku izraziti autorovo mišljenje, audio emisije u obliku radija i podcastova daju priliku da sugovornici ukratko rasprave o aktualnoj (u ovom slučaju tehnološkoj) temi.

Yammatokracija!

Naravno, iako Netokracija godinama već prati digitalnu stranu i startupe pa nam stručnost s te strane nije problem, tehnička strana snimanja savršenog zvuka nas je dosad sprječavala u “pjevušenju” o tehnologiji.

Sve dok nam na vrat nisu stigli Alen Balen, Siniša Švec i Milan Peh, veterani legendarnog Radija 101 te suosnivači novog, zagrebačkog urbanog radija Yammat.FM! Yammat.FM se emitira na 102,5 MHz te putem službene web stranice, a Milan nam odgovara zašto su odabrali upravo Netokraciju za partnera:

Zato što su, kada smo odlučili takvu emisiju raditi u suradnji s vanjskim partnerima, sve preporuke išle u vašem smjeru. A da su preporuke bile dobre, uvjerili smo se i sami prateći ono što radite i kontaktirajući s vašom ekipom. Stoga smatramo da će simbioza Yammata i Netokracije vrlo dobro funkcionirati u radijskom eteru i donijeti nov način prezentacije sadržaja koji mnogi inače prate na vašem portalu, ali i one koji to ne prate, a slušaju radio, zainteresirati za takve teme.

Što ćete čuti na Radio Netokraciji?

Radio Netokracija će se emitirati uživo putem Yammat.FM-a utorkom u 18 sati te potom u obliku podcasta koji ćemo vam zapakirati da možete slušati na svim svojim gadgetima… U eteru možete očekivati Miju, Tenu i moju malenkost te sljedeće sadržaje:

  • Pregled i rasprava o najbitnijim tehnološkim događanjima prošlog tjedna;
  • Povremene intervjue s najbitnijim licima hrvatske digitalne i startup scene;
  • Geekovite dosjetke vaših netokrata koje će pokušati progurati u radijski mainstream ;)

Imate li kakve prijedloge i ideje za Radio Netokracija, slobodno ih napišite u komentarima, a večeras svakako slušajte prvu epizodu u 18 sati putem službene web stranice Yammat.FM-a te dakako, ako vam je tako draže, radija! Iako pretpostavljamo da ćete zapravo uključiti “radijsku” aplikaciju na svom pametnom telefonu!