Radio Netokracija 04

Koliko je Hrvatska digitalna i u čemu su Zagrepčani brži od Splićana?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Četvrtom emisijom Radio Netokracija, koju možete slušati svakog utorka od 18:15 sati na radiju Yammat, vladale su Netokratkinje, ususret Danu žena koji pada na nedjelju. Ovog smo se puta s voditeljem Dinom Milićem bacili u analizu pikantnih statistika, čavrljali o mobilnim novostima s Mobile World Congressa, a pozabavili smo se i vječnim filozofskim pitanjem – koje je boje haljina?

tena radio netokracijaProšli tjedan obilježile su statistike koje su svašta otkrile o Hrvatima i njihovim navikama na internetu. Europska komisija objavila je rezultate svog izvješća DESI koje pokazuje koliko su zemlje Unije “digitalne” u odnosu jedna na drugu i koliko se vješto koristimo blagodatima interneta, dok je Pornhub pak obznanio na koji način koristimo internet radnim danima između 14 i 16 sati.

Dotakli smo se i Mobile World Congressa, najvećeg sajma mobilne tehnologije, gdje su Samsung i HTC predstavili svoje flagship modele, ali i ukrstili snage kada je riječ o uređajima za virtualnu stvarnost.

Za kraj, pitali smo Dinu koje je boje haljina – je li njemu bijelo-žuta, plavo-crna ili u svim duginim bojama, poslušajte u emisiji.

Ponovno se preko radio valova družimo 10. ožujka u 18:15 na 102,5 ili yammat.fm!