Radio Netokracija 02

Malo ‘scary’, malo morbidno – vaš Facebook grob

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

U drugoj emisiji Radio Netokracija, koju možete slušati na radiju Yammat svakoga utorka u 18 i 15 sati, bavimo se aktualnim tehnološkim i poslovnim temama iz prošloga tjedna. Osim što smo pretresli “strašnu” temu o nasljeđivanju Facebook profila, brbljali smo i o Appleovom automobilu, ulaganju u tehnološke inovacije, a u cijelu priču smo uključili i tviteraše!

radionetokracijayammat

Kome biste povjerili Facebook profil kad vas više ne bude? Pitanje je teško, tema je zanimljiva, možda nekima morbidna, ali svakako i važna. Društvena mreža uvela je opciju da povjerite drugoj osobi vaš profil u slučaju smrti, kako bi ona mogla upravljati njime – pretvoriti ga u komemorativni profil, napisati post kojim se obavještavaju prijatelji o tome što se dogodilo, prihvaćati nove prijatelje… Što o svemu kažu netokrati, a što tviteraši, poslušajte ako ste propustili emisiju u utorak.

Uz to, poslušajte kako ćemo voziti pametni automobil koji razvija Apple te hoće li se na Balkanu preprodavati zastarjeli modeli iCara, kako se tehnološke inovacije poput takvih automobila, i kod nas mogu financirati, hoćemo li plakati za “tetama” sa šaltera kad svi postanemo e-Građani te hoćemo li naći na kakve intrigantne fotografije ako voditelju Dini Miliću provalimo u iCloud.

Slušamo se i idućeg utorka na 102,5 ili yammat.fm!