čista energija

Učinite svijet boljim prijavom na PowerUp! by InnoEnergy natjecanje

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Startupi koji se bave rješenjima iz područja čiste energije mogu do 15. travnja svoje projekte prijaviti na PowerUp by Innoenergy natjecanje i dobiti priliku za stvaranjem promjene u svijetu.

Ako imate startup koji ne želi “učiniti svijet boljim mjestom” samo zato što to dobro zvuči, već se bavite razvojem tehnologija čiste energije, pravo mjesto za vas je PowerUp! by InnoEnergy natjecanje koje ove godine ulazi u svoje četvrto izdanje.

Prijave za sve zainteresirane startupe počele su prvim danom ožujka, a osim činjenice da pobjedom možete osvojiti novce otvara vam se i prilika za sudjelovanje na Highway by InnoEnergy programu podrške, kako bi vaša ideja zaživjela i na tržištu.

Ako niste sigurni kakvi startupi mogu pristupiti ovom natjecanju, iz organizacije napominju kako su trenutno na energetskim tržištima vrlo tražena rješenja pohrane energije, cyber sigurnosti i mobilnosti. Osim njih, također su na cijeni dobre ideje vezane uz smanjenje ispuštanja štetnih supstanci u atmosferu i borbu protiv smoga.

Prilika za poliranje projekta

Dalibor Marijanović, osnivač i partner Invento Capital Partners napominje kako se u organizaciji i ove godine nadaju velikom broju prijava startupa koji će se natjecati u polufinalu u Zagrebu, nakon kojeg se najbolji sele u Prag na veliko finale. Dalibor napominje i kako je ovo idealna prilika poduzetnicima za edukaciju, poliranje projekta i iskazivanje na europskoj sceni.

Prije velikog finala u Pragu i više od deset manjih, regionalnih finala, održat će se takozvane Bootcamp radionice, na kojima će poslovni mentori startupima pomoći oko provjere vlastitog poslovnog modela i razvoj prezentacijskih vještina kako bi što bolje mogli prenijeti svoju ideju investitorima i stručnom žiriju.

Ako vam se sve ovo čini privlačno, svakako se prijavite na stranici natjecanja do 15. travnja ove godine. Napominjemo kako prije prijave morate biti sigurni da imate prototip proizvoda i projektni tim. Sretno!