Softverski inženjer (8 Sigma)

  • Poslodavac: 8 Sigma
  • Rok prijave: 23. 6. 2017.
  • Mjesto rada: Zagreb

Znaš nekoga idealnog za ovaj posao?

Preporuči putem društvenih mreža!

Voliš razvijati softver za konkretne inženjerske procese dok drugi rade mobitelske i Facebook aplikacije? Voliš biti involviran u razne aspekte razvoja softvera i naučiti puno o domeni za koju programiraš, umjesto što svaki dan ispunjavaš listu tehničkih zahtjeva primljenih elektronskim putem? Razmišljaš probati neko vrijeme raditi u inozemstvu, ali bez da moraš seliti sebe i obitelj u Irsku?

Ako je DA odgovor na bilo koje od ovih pitanja, javi nam se. Nudimo rad na naprednim softverskim rješenjima za industrijska postrojenjaManufacturing Execution Systems (MES), s međunarodnim projektima uz opciju povremenog rada u inozemstvu. Mlada smo tvrtka, ali imamo iskusan tim stručnjaka. Znamo prednosti fleksibilne radne okoline i dodatnih sadržaja u uredu kao što su stolni nogomet i pikado.

Koristimo nove tehnologije i pratimo trendove u razvoju softvera. Raspon tehnologija i alata s kojima radimo su: C#, ASP.MVC, Angular 4, Entity Framework, NHibernate, Sql Server, Oracle, Visual Studio Team System, Git.

Važno nam je napredno znanje engleskog jezika i završen neki od tehničkih fakulteta. U procesu će kandidati prolaziti i kroz praktičan test programiranja.