Praksa u digitalnom marketingu (ŽIŠKA)

  • Poslodavac: ŽIŠKA
  • Rok prijave: 14. 7. 2017.
  • Mjesto rada: Beograd

Znaš nekoga idealnog za ovaj posao?

Preporuči putem društvenih mreža!

Šestomesečni plaćeni program zamišljen tako da bude poslednja praksa na kojoj ćeš ikada biti.

Zašto kod nas?

Žiška je nova. Postoji kraće nego što su neke kampanje aktivne, ali osnivači imaju kombinovanih 9 godina iskustva u digitalu (u advertajzing godinama x7) i osvojenih nekoliko plastičnih/kristalnih/3D printanih statua sa njihovim imenima. Okupljaju mali tim motivisanih, talentovanih i šokantno mladih ljudi koji radi na svemu od proizvodnje sadržaja za digitalne kanale, web dizajna i produkcije, media planning-a do vizualnih identiteta i kreativnih strategija. Oni jednostavno odlično piskaraju, crtkaju, fotkaju i snimaju za taj Internet!

Šta tražimo?

Kreativnu, motivisanu i organizovanu osobu. Tražimo osobu sa bogatim životnim iskustvom, i ne toliko poslovnog – nekoga ko je razvijao sebe i svoje interese pored formalnog obrazovanja. Tražimo radoznalog stvaraoca, bilo da se ta kreativnost ogleda u smešnim postovima, interesantnim blogovima, promišljenom Instagram profilu ili radu u studentskoj organizaciji.

Šta ti nudimo?

Cilj prakse je da te istreniramo da preuzmeš Account Executive poziciju u našoj agenciji. Stoga, praksa je od prvog dana full-time posao, ponedeljak – petak od 9 do 5.

Praksa traje maksimalno 6 meseci, a minimalno 1 i plaćena je. Kako to? Svakog meseca se fokusiraš na grupu zadataka: community management, kreiranje sadržaja, analitiku, fotografiju, video i account veštine. Na kraju svakog meseca dobijaš evaluaciju svog rada i odlučujemo da li ćemo nastaviti dalje sa praksom i dodati novu grupu zadataka, ili završavamo praksu.

Kako da se prijaviš?

Pošalješ nam CV na hey@ziska.rs i mi te pozovemo na test tvojih osobina i osnovnih veština.

Vidimo se!