iOS developer (Score Alarm)

  • Poslodavac: Score Alarm
  • Rok prijave: 21. 7. 2017.
  • Mjesto rada: Zagreb

Znaš nekoga idealnog za ovaj posao?

Preporuči putem društvenih mreža!

Nastavno na snažan i kontinuiran organski rast na globalnom tržištu sports betting & sports media industrija, Score Alarm zapošljava iOS developera za svoj development tim.

O Score Alarmu

Score Alarm je b2bc iOS i Android mobilno rješenje za globalno tržište sports betting & sports media industrija. Integriran u poslovanje velikih betting sustava diljem Europe, Score Alarm svakodnevno koriste deseci tisuća krajnjih korisnika uz konstantno prisutan te snažan organski rast.

Kao tvrtka orijentirana ka razvoju i licenciranju proizvoda, fokusirani smo na kvalitetu softwarea i user experiencea, a najvažnija metrika nam je user retention.

U 2017. godini tvrtka će 100% svojih prihoda ostvarit iz izvoza, uz nastavak godišnjeg rasta od 100%.

Koga tražimo?

Trenutno imamo tri otvorene pozicije, a tražimo iOS i Android developera te UX/UI dizajnera. Vezano uz poziciju iOS developera, tražimo osobu s minimalno dvije godine iskustva u razvoju iOS aplikacija i portfoliom od barem dvije funkcionalne aplikacije na AppStoreu. Potreban nam je timski igrač koji će aktivno surađivati s backend timom te će vrlo brzo biti u mogućnosti samostalno određivat iOS dio integracija prema klijentima i integraciju inovacija/novih featurea u naše proizvode.

iOS development tim, iz prve ruke…

Development tim u Score Alarmu sudjeluje u cjelokupnom razvoju prozivoda, od UX/UI dizajna do backenda, što će ti omogućit različita usavršavanja i izvan Apple platforme. Zbog velikog broja kompleksnih i cool featurea u aplikacijama, koristi se veliki raspon iOS frameworka na svim platformama Apple ekosistema (iOS, watchOS, tvOS). U fokusu je uvijek kvaliteta proizvoda, rokovi su razumni i fleksibilni i ukoliko je to ono čemu težiš, Score Alarm će bit pravo mjesto za tebe.

Marin Huljev, Score Alarm co-founder & iOS development team lead

Što nudimo?

Trudimo se osigurati zdravu radnu sredinu i što bolje uvjete za rad. Radimo ležerno, ali nešto i isporučujemo. Veseli nas napredak i inicijativa pa to pratimo i nagrađujemo.

Za početak smo za ovu poziciju predvidjeli plaću od 10.000 kn neto, ali biti će nam drago ako nas uvjeriš da vrijediš više.

Bonuse  isplaćujemo nakon isporuke novih proizvoda ili kod ostvarivanja većih milestonea.

Možeš birati opremu za rad, a ako želiš možeš i sudjelovati u izboru namještaja za svoje radno mjesto. Na raspolaganju ti je dovoljno različitih mobilnih uređaja za rad i testiranje.

Radno vrijeme je fleksibilno, ali ako dođeš do 9:30 u neposrednoj blizini ureda čeka te zdravi doručak.

Kakvu osobu želimo?
Ako si osoba koja samo odrađuje posao, želiš što manju odgovornost i ne uzrujavaš se pretjerano ako proizvod na kojem radiš, radi osrednje, onda ova priča nije za tebe.

Perfekcionist si, osoba koja piše clean code i zahtjevaš to od drugih u svom timu. Više od kucanja custom aplikacija (koje više nikad nećeš pokrenuti nakon što ih isporučiš) zanima te rad na proizvodu i izazovno ti je dugoročno planirati zbog čega će svaka sljedeća verzija aplikacije biti ponovno najbolja – onda si osoba za nas i želimo te što prije upoznati.

Pošalji nam portfolio prilikom prijave!