Android developer (Score Alarm)

  • Poslodavac: Score Alarm
  • Rok prijave: 21. 7. 2017.
  • Mjesto rada: Zagreb

Znaš nekoga idealnog za ovaj posao?

Preporuči putem društvenih mreža!

Nastavno na snažan i kontinuiran organski rast na globalnom tržištu sports betting & sports media industrija, Score Alarm zapošljava Android developera za svoj development tim.

O Score Alarmu

Score Alarm je b2bc iOS i Android mobilno rješenje za globalno tržište sports betting & sports media industrija. Integriran u poslovanje velikih betting sustava diljem Europe, Score Alarm svakodnevno koriste deseci tisuća krajnjih korisnika uz konstantno prisutan te snažan organski rast.

Kao tvrtka orijentirana ka razvoju i licenciranju proizvoda, fokusirani smo na kvalitetu softwarea i user experiencea, a najvažnija metrika nam je user retention.

U 2017. godini tvrtka će 100% svojih prihoda ostvarit iz izvoza, uz nastavak godišnjeg rasta od 100%.

Koga tražimo?

Trenutno imamo tri otvorene pozicije, a tražimo Android i iOS developera te UX/UI dizajnera. Vezano uz poziciju Android developera, tražimo osobu s minimalno dvije godine iskustva u razvoju Android aplikacija i portfoliom od barem dvije funkcionalne aplikacije na Google Playu. Potreban nam je timski igrač koji će aktivno surađivati s backend timom te će vrlo brzo biti u mogućnosti samostalno odrađivati Android dio integracija prema klijentima i integraciju inovacija/novih featurea u naše proizvode.

Android development tim, iz prve ruke…

“Individualna sloboda razvoja Score Alarm aplikacija te suradnja s vrhunskim profesionalcima unutar tima omogućava Android programeru upotrebu svih dostupnih tehnologija za što efikasniji i fleksibilniji razvoj aplikacije i svih dodatnih budućih featurea. Zbog velikog raspona različitih featurea programer će se upoznati s gotovo cijelim rasponom mogućnosti Android razvojne platforme. Ukratko, naš tim je odlično mjesto za poduzetnog i inovativnog programera koji želi proširiti svoje znanje, pretvoriti svoje ideje u djelo i osobno se izgraditi u vrhunskog programera i arhitekta enterprise level Android aplikacija.”

Stanislav Bajt, Score Alarm Android development tim.

Što nudimo?

Trudimo se osigurati zdravu radnu sredinu i što bolje uvjete za rad. Radimo ležerno, ali nešto i isporučujemo. Veseli nas napredak i inicijativa pa to pratimo i nagrađujemo.

Za početak smo za ovu poziciju predvidjeli plaću od 10.000 kn neto, ali biti će nam drago ako nas uvjeriš da vrijediš više.

Bonuse  isplaćujemo nakon isporuke novih proizvoda ili kod ostvarivanja većih milestonea.

Možeš birati opremu za rad, a ako želiš možeš i sudjelovati u izboru namještaja za svoje radno mjesto. Na raspolaganju ti je dovoljno različitih mobilnih uređaja za rad i testiranje.

Radno vrijeme je fleksibilno, ali ako dođeš do 9:30 u neposrednoj blizini ureda čeka te zdravi doručak.

Kakvu osobu želimo?
Ako si osoba koja samo odrađuje posao, želiš što manju odgovornost i ne uzrujavaš se pretjerano ako proizvod na kojem radiš, radi osrednje, onda ova priča nije za tebe.

Perfekcionist si, osoba koja piše clean code i zahtjevaš to od drugih u svom timu. Više od kucanja custom aplikacija (koje više nikad nećeš pokrenuti nakon što ih isporučiš) zanima te rad na proizvodu i izazovno ti je dugoročno planirati zbog čega će svaka sljedeća verzija aplikacije biti ponovno najbolja – onda si osoba za nas i želimo te što prije upoznati.

Pošalji nam portfolio prilikom prijave!