project management

Kako personalizirati project management saznajte sutra na PMZG meetupu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Svatko od nas ima kvalitete, ali i mane koje se odražavaju na njegov rad. Upravo zato dobar project manager treba znati prepoznati kvalitete svakog od članova tima i personalizirati pristup kako bi se posao što je moguće bolje obavio.

Kada netko spomene project management, mnogi od nas instinktivno razmišljaju o kaosu koji rezultira kada “žongliramo” s mnogo članova tima, klijenata i ostalih sitnica. Ipak, dobra organizacija u timu ključna je za dobar projekt, a o tome kako efektivno komunicirati s timom govorit će se na sutrašnjem PMZG meetupu.

Svaki tim sastoji se od različitih ljudi koje možda pokreće zajednički cilj, ali do istog dolaze na razne načine. Zadatak dobrog project managera je upravo prepoznavanje kvaliteta svakog od članova tima i usmjeravanje istih kako bi se posao odradio što je moguće bolje.

Kako prilagoditi pristup snagama vašeg tima

Na nadolazećem PMZG meetupu gostovat će Slaven Vincetić iz Degordiana i Steve Tauber iz Future Brancha koji će prisutnima prenijeti savjete pomoću kojih možemo bolje prilagoditi zadatke ljudima koji ih izvršavaju kako bi svi bili zadovoljniji učinjenim.

Meetup se održava u prostorijama Degordiana a počinje sutra, 14.3., u 18 sati. Svi zainteresirani se trebaju prijaviti na stranicama događaja.