revolucija kriptovaluta

Osijek Software City priprema vas za revoluciju kriptovaluta i blockchaina

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Blockchain i druge aktualne tehnologije u svijetu kriptovaluta podižu veliku prašinu, a kako biste bili u tijeku sa svime što se trenutno događa, posjetite predavanje o revoluciji kriptovaluta u organizaciji Osijek Software Cityja.

Udruga Osijek Software City organizira još jedno u nizu predavanja s predznakom “OSC Predstavlja” gdje će tema ovog puta biti sveprisutni blockchain i tehnologije iza kriptovaluta, kako bi se svi zainteresirani mogli malo bolje upoznati s tehnologijom koja je svakako obilježila ovu godinu. Predavanje će se održati na Ekonomskom fakultetu u Osijeku 14.12. u 18 sati.

Božićno je vrijeme i možda biste upravo sada trebali saznati nešto više o blockchainu kako biste mogli svima kupiti 0,00001 bitcoina i pojašnjavati im koliko su zapravo sretni što vas poznaju, a možda jednostavno želite vidjeti u čemu je fora s tim kriptovalutama. OSC u suradnji s Hrvatskim Bitcoin Portalom i Async Labsom će vam pomoći upravo u tome.

Bez ideja o Dark Webu

Iako iz organizacije kažu kako se na dva predavanja neće (previše) govoriti o tome kako se kupuje heroin i naručuju ubojstva na Dark Webu, vjerujemo da ćete naći nešto što vas zanima.

Prvo predavanje, naslovljeno Bitcoins, Blockchains and The Great Beyond Luke Klancira, osnivača prvog domaćeg bitcoin portala, upoznat će vas s bitnim konceptima iz svijeta kriptovaluta i objasniti tko razvija, tko koristi i tko u konačnici zarađuje od kriptovalute.

Kako nije dovoljno samo znati što je to kriptovaluta, već treba poznavati i ovo rastuće tržište, dobro je posjetiti i predavanje pod naslovom The Wild Crypto West: Markets, Marketing & Money, na kojem će vam izvršni direktor digitalne agencije Async Labs Alen Huskanović reći nešto više o burzama kriptovaluta, privatnim i institucionalnim investitorima te pojmovima kao što su ICO i IPO.

Svoje mjesto na ovim predavanjima rezervirajte ispunjavanjem prijave, i uživajte u novim informacijama iz svijeta kriptovaluta!