Next Balkans

Prijavite se na natjecanje kreativnih kampanja kojima je klijent rekao ‘ne’

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Početkom ožujka u Zagrebu marketingaše očekuje natjecanje kreativnih rješenja kojima je klijent rekao: ‘ne’. No, ništa zato ako je vaša kampanja nekada ostala neshvaćena, sada je vrijeme da ju predstavite vijeću profesionalaca iz struke.

Prijave na natjecanje u sklopu konferencije Next Balkans traju do 16. veljače.

Prijave na natjecanje traju do 16. veljače.

Ako želite dokazati da vaša agencija ima odlične ideje, koncepte, slogane i zamisli, prijavite ih na Next Balkans 2017. Naime, u sklopu istoimene konferencije koja se održava 1. i 2. ožujka u zagrebačkom Branimir centru, organizira se zanimljivo natjecanje kreativnih rješenja koja nisu dobila “zeleno svjetlo” od strane klijenta. No, ništa zato ako je kampanja bila previše odvažna, “čista”, šarena, direktna ili van konteksta – sada je prilika da ipak izađe u javnost.

8 kategorija za nagrade

Na natjecanje se mogu prijaviti pojedinci, kreativne agencije, agencije za odnose s javnošću i tvrtke, dok radove ocjenjuju članovi vijeća iz svijeta medija, marketinga, odnosa s javnošću i dizajna. Kako bi se spriječio sukob interesa, svi radovi će biti numerirani i raspoređeni članovima na poseban način, stoji u Pravilniku. Suci očekuju originalnost, inovativnost i emociju od prijavljenih radova, a nagrade se dodjeljuju u 8 kategorija: logotipi, print, radio, video, web dizajn, gerila, social i aplikacije.

Za prijavu je potrebno ispuniti obrazac sa službene stranice i zajedno s rješenjem poslati mailom do 16. veljače. Konferenciju i natjecanje organiziraju besplatni stručni magazin za brendiranje Brend kultura iza kojeg stoji Superbrands Hrvatska, te agencija Dhar media.