Predavanje Roberta Petkovića

Kako bolje iskoristiti potencijale analitičkih alata? Doznajte na Marketing Meetupu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Čak i najveći mrzitelji matematike vrlo brzo zavole brojeve i grafikone kada shvate da crta koja ide gore označava rast, a rast je nešto što svi vole, stoji u najavi za idući Marketing Meet Up. Ako vas zanima više detalja o analitici, prikupljanju i izvještavanju različitih podataka u digitalnom dobu, dođite na susret idućeg četvrtka, 19. svibnja, gdje će o Multi Channel Funnelingu, ali i Google Analyticsu općenito, pričati Agrokorov stručnjak za web analitike, Robert Petković.

Robert Petković na prošlogodišnjem OMGcommerceu (slika: Luka Travaš)

Robert Petković na prošlogodišnjem OMGcommerceu (slika: Luka Travaš)

Orijentacijom sve većeg broja poslova na internet, popularnost raznih analitika doživjela je svoj vrhunac. Odjednom, jednostavnim klikom miša, omogućeno je mjerenje, prikupljanje i izvještavanje različitih podataka – nešto o čemu smo prije mogli samo sanjati ili za što smo morali utrošiti velike količine vremena i novca. Web analitike nisu više budućnost poslovanja, one su njegova sadašnjost, a kvalitetne web analize mogu osigurati izniman rast poslovanja.

Zbunjuju li vas različite šarene pite, cik-cak linije, kanali, izvještaji i druga čudesa? Robert će objasniti kako i zašto (uglavnom) ne iskorištavamo sve potencijale analitičkih alata te pokazati kako da to učinimo i budemo što uspješniji u svakodnevnom korištenju i interpretiranju podataka iz Google Analyticsa. Bit će tu i još pregršt toga – sve što jednom đaku treba da shvati ljepotu raznih izvještaja i počne rasturati Multi-Channel Funnel izvještaje, ali i Google Analytics općenito.

Robert Petković, web analitičar iz Agrokora, jedan je od vodećih stručnjaka za web analitike u regiji, a svoj zanat je brusio skoro 20 godina, radeći na raznim projektima. A ako želite upiti dio njegovog znanja i iskustava, više detalja pronađite na stranici Meetupa, gdje se možete i prijaviti za događanje.