Mobilno

Izvadite Periscope i bacite oko na #volimmeso!

Koga briga što su na Periscopeu upravo prvi put uživo pečeni ćevapi?!

Periscope, Twitterov vlastiti servis za video “streaming”, brzo je osvojio tviteraše, a i brendovi se laćaju svojih mobilnih kamera i aplikacija kako bi prenijeli svoje poruke i vrijednosti. Kako brend “Volim Meso” širi vrijednosti koje su mnogima srcu bliske, pogotovo u vrijeme ručka, odlučio ih je uživo podijeliti s tviteraškom zajednicom.

Dizajn i UX aplikacije iznimno su važni, smatra Denys.

Startup AddVenture

Kako je Readdle došao do 40 milijuna preuzimanja aplikacija iz App Storea?

Znate li za aplikaciju Scanner Pro? Ako ju niste preuzeli, morali ste na nju naići u trgovinama aplikacijama. A PDF Office? Printer Pro? Documents? Iza svih njih stoji ukrajinska tvrtka Readdle, koja se posvetila kreiranju aplikacija koje povećavaju produktivnost, a njen suosnivač, Denys Zhadanov, podijelio je jučer s posjetiteljima konferencije Startup AddVenture kako dospjeti na top ljestvice App Storea.

BIla sam skeptična, ali velik dio mojih predrasuda pokazao se netočnim.

Prešla sam s Androida na Windows Phone i svijet nije implodirao

Kada je postalo izgledno da će moj Android izdahnuti nakon duge i teške borbe s ulicama, stepenicama, lokvama, psećim raljama i ostalim opasnostima koje komad tehnologije mora proći kada dođe u moje šeprtljave ruke, zaključila sam da je vrijeme i da isprobam novi operativni sustav. Odluka je pala na Windows Phone uz jedno vrlo promišljeno “Hej, zašto ne?”.