Mobilno

miacoach

adidas miCoach Smart Run iliti kako sam počela koristititi sat za trčanje

Prije nekoliko mjeseci odlučila sam se aktivnije baviti trčanjem. Ma što aktivnije, kao da sam se prije ikako aktivno bavila time. Jesam nešto trčkarala, ali to je sve bilo nasumično i bez plana. I, naravno, nije dugo trajalo. No, ovoga se puta nešto u meni prelomilo – je li to činjenica da mi je iz ‘gujsce’ došlo u glavu da se doista moram dignuti sa stolice i početi nešto raditi ili je to činjenica da sam podložna efektu grupe pa mi je upisana škola trčanja donijela ono što sam i tražila, manje je bitno. Uz dobru volju ide i sva silna oprema, a među njom se našao i moj prvi sat za trčanje – adidas miCoach Smart Run.

Timu je ovo drugi projekt na kojem zajedno rade.

Randomwalk

Studenti FER-a i TVZ-a razvili pobjedničku aplikaciju za užurbane i znatiželjne turiste

Na poslovnom ste putu, primjerice, s tek sat ili dva slobodnog vremena da razgledate vama još nepoznat grad, no ne znate u kojem smjeru krenuti, što vidjeti i koliko će vam vremena za to trebati? Studenti FER-a i TVZ-a osmislili su aplikaciju za vas i njome kao nacionalni pobjednici predstavljaju Hrvatsku u svjetskom polufinalu Imagine Cupa 2015.

Izvadite Periscope i bacite oko na #volimmeso!

Koga briga što su na Periscopeu upravo prvi put uživo pečeni ćevapi?!

Periscope, Twitterov vlastiti servis za video “streaming”, brzo je osvojio tviteraše, a i brendovi se laćaju svojih mobilnih kamera i aplikacija kako bi prenijeli svoje poruke i vrijednosti. Kako brend “Volim Meso” širi vrijednosti koje su mnogima srcu bliske, pogotovo u vrijeme ručka, odlučio ih je uživo podijeliti s tviteraškom zajednicom.

Dizajn i UX aplikacije iznimno su važni, smatra Denys.

Startup AddVenture

Kako je Readdle došao do 40 milijuna preuzimanja aplikacija iz App Storea?

Znate li za aplikaciju Scanner Pro? Ako ju niste preuzeli, morali ste na nju naići u trgovinama aplikacijama. A PDF Office? Printer Pro? Documents? Iza svih njih stoji ukrajinska tvrtka Readdle, koja se posvetila kreiranju aplikacija koje povećavaju produktivnost, a njen suosnivač, Denys Zhadanov, podijelio je jučer s posjetiteljima konferencije Startup AddVenture kako dospjeti na top ljestvice App Storea.