HUB385

Kako se uspješne digitalne kampanje razlikuju od drugih, saznajte na Mixxu prije Mixxa

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Sutra se u HUB385 održava predavanje na temu uspješnih digitalnih kampanja koje će pogotovo biti zanimljivo onima koji svoje projekte namjeravaju prijaviti na strukovno natjecanje MIXX u sklopu Dana komunikacija.

Predavanje počinje sutra u 18:30 sati.

Predavanje počinje sutra u 18:30 sati.

Ususret ovogodišnjem izdanju festivala tržišnog komuniciranja, Dani komunikacija, u utorak se, 31. siječnja, u prostoru HUB385 održava “MIXX prije MIXXa” s početkom u 18:30 sati. Predavanje organiziraju Hrvatsko udruženje društava za tržišno komuniciranje (HURA) i IAB Hrvatska, a ono će posebno biti zanimljivo svima koji žele saznati po čemu su uspješne kampanje drugačije od drugih i što se očekuje od digitalnih projekata, alata i platformi na ovogodišnjem strukovnom natjecanju MIXX u sklopu Dana komunikacija.

Festival se i ove godine organizira u Rovinju, u Hotelu Lone, a trajat će od 30. ožujka do 2. travnja. Prijave za natjecanje MIXX čiji će žiri ocjenjivati kreativnost, strategija, izvedba i korištenje medija, otvorene su do 5. ožujka, što znači da imate još dovoljno vremena razmisliti koje biste projekte mogli poslati.

Na sutrašnjem predavanju ćete upoznati uspješne kampanje iz cijeloga svijeta, a uz inovativne digitalne priče, očekuje vas opuštena atmosfera i dobra energija, najavljuju organizatori. Ulaznice za “MIXX prije MIXXa” po cijeni od 50 kuna potražite na stranicama Entrija.