Prijave za beogradski Mini Seedcamp otvorene još samo danas

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Godinu dana nakon inicijalne posete, najveći evropski akcelerator Seedcamp ponovo je u Beogradu. Drugi Mini Seedcamp Belgrade održaće se 18. maja na Belom Dvoru u okviru Startit Festa, a učesnici će imati priliku da čuju i dobiju savete od Carlosa Espinala, jednog od osnivača Seedcampa, kao i velikog broja drugih investitora.

seedcamp_belgrade

Godinu dana nakon inicijalne posete, najveći evropski akcelerator Seedcamp ponovo je u Beogradu. Drugi Mini Seedcamp Belgrade održaće se 18. maja na Belom Dvoru u okviru Startit Festa, a učesnici će imati priliku da čuju i dobiju savete od Carlosa Espinala, jednog od osnivača Seedcampa, kao i velikog broja drugih investitora.

Prošlogodišnji događaj rezultovao je ulaskom beogradskog startupa TruckTrack u program akceleratora, a kako je izjavio Vukašin Stojkov, jedan od njegovih osnivača, to iskustvo otvorilo je ovom startupu nove mogućnosti:

Program Seedcampa i iskustvo partnera i mentora su izuzetni, ali je možda najveća prednost timova koji uđu u ovaj akcelerator to što dobijate instant kredibilitet u industriji i što su vam skoro sva vrata u istoj otvorena.

Prethodne godine Seedcamp je predstavio Mini Seedcamp kao novi tip događaja koji im je omogućio da pokriju više “prostora” širom Evrope. Pored Beograda, Sofije i Hvara, Mini Seedcamp ove godine stiže i u Ljubljanu i to u organizaciji Netokracije.

Prijave za Mini Seedcamp Belgrade otvorene još danas!

Ukoliko želite da dobijete feedback eksperata za svoj startup te potencijalnu investiciju od najvećeg evropskog akceleratora – poslednja je prilika. Prijave za beogradski Mini Seedcamp otvorene su još samo danas, a prijavljivanje je moguće izvršiti isključivo putem AngelLista.

Više informacija o događaju možete pronaći na zvaničnom sajtu Starit Festa.