Croatian makers i kultura uspjeha

Nenad Bakić govori o stvaranju kulture uspjeha na idućem susretu MBA Croatia

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Udruga MBA Croatia, nakon kratke ljetne stanke, predstavlja prvo u seriji novih predavanja u svojoj organizaciji pod imenom Croatian makers – Stvaranje kulture uspjeha, koje će voditi poduzetnik i jedan glavnih pokretača STEM edukacije, Nenad Bakić.

Kako stvoriti kulturu uspjeha koja će biti oslonac za budućnost društva govorit će poduzetnik i investitor Nenad Bakić na prvom predavanju MBA Croatia nakon ljetne pauze pod imenom Croatian Makers – Stvaranje kulture uspjeha by Nenad BakićPredavanje će se održati u Kongresnom centru FORUM Zagreb 12. rujna.

Važnost STEM edukacije mladih iz dana u dan je sve više očita, a projekti STEM edukacije polako nalaze put u kurikulume diljem svijeta. Dovoljno o važnosti STEM-a govori i uspješna Indiegogo kampanja za reformu domaćeg školstva inicijative Croatian Makers, koja je zaradila gotovo 300.000 dolara i podigla podosta prašine na svim državnim razinama.

Jedan od glavnih zagovornika STEM-a kod nas, poduzetnik i investitor Nenad Bakić upravo će o pokretu Croatian Makers i njegovoj važnosti govoriti na predavanju u organizaciji MBA Croatia sredinom ovog mjeseca.

STEM-om do kulture uspjeha

Institut za razvoj i inovativnost mladih IRIM trenutno razvija globalno jedinstven sustav STEM edukacije koja će omogućiti mladima razvoj vještina iz područja STEM-a bez obzira na nastavni kurikulum državnih obrazovnih institucija.

Na ovom predavanju prije svega će se govoriti o STEM sustavima, njihovoj važnosti za društvo, ali i nastavnom kurikulumu i pokretu Croatian Makers.

Svoje ulaznice za predavanje možete rezervirati na Entrio stranici događaja.