Uz novu aplikaciju MAXtv To Go istovremeno gledanje sadržaja na više ekrana

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Hrvatski Telekom predstavio je novost za korisnike svojih novih MAX2 i MAX3 paketa. Riječ je o novoj aplikaciji MAXtv To Go koja korisnicima omogućuje da istovremeno gledaju različiti sadržaj na više pametnih uređaja, a da mobitel koriste kao daljinski upravljač.

Uz novu aplikaciju MAXtv To Go, mobitel postaje daljinski upravljač, a korisnici mogu istovremeno gledati sadržaj na više ekrana. Aplikacija je dostupna korisnicima novih MAX2 i MAX3 paketa Hrvatskog Telekoma.

Osim gledanja sadržaja na više pametnih uređaja, korisnici će sada vrlo jednostavno, pokretnom prsta, moći prebacivati sliku s mobilnog uređaja ili tableta na televizor. Na taj način, mogu u svakom trenutku bez prekida, gledati omiljenu seriju ili film.

Također, većina sadržaja Videoteke i sadržaja na zahtjev koji su korisnici kupili na MAXtv prijemniku bit će im dostupna i na MAXtv to Go aplikaciji, s time da dostupnost sadržaja ovisi o raspoloživosti prava za prikazivanje na drugim uređajima (TV, laptop, mobitel, tablet). Nova aplikacija korisnicima omogućuje korištenje i upravljanje svim funkcionalnostima koje su im inače dostupne na MAXtv prijemniku – TV vodiča, Snimalice, Videoteke, Videopaketa na pretplatu i sadržaja na zahtjev na mobitelu, tabletu i računalu.

MAXtv To Go kao zamjena za daljinski upravljač

U Hrvatskom Telekomu ističu da će MAXtv To Go aplikacijom korisnici moći i u potpunosti zamijeniti klasični daljinski upravljač. Naime, aplikacija omogućava upravljanje MAXtv prijemnikom poput prebacivanja programa, stišavanja i pojačavanja zvuka, pregledavanja programa, pregledavanja videoteke, programiranja snimanja i sl. Dodatno, omogućena je kontrola više MAXtv prijemnika u jednom kućanstvu.

Za korištenje mobilnog uređaja kao klasičnog daljinskog upravljača, dovoljno je samo pritisnuti ikonu za funkcionalnost daljinskog u novoj MAXtv To Go aplikaciji, nakon čega će se na ekranu pojaviti prikaz funkcionalnosti daljinskog upravljača.

Za preuzimanje nove MAXtv To Go aplikacije sve što korisnici trebaju napraviti je skinuti aplikaciju i prijaviti se sa svojim Telekom ID-jem. Korisnici koji imaju više MAXtv računa, prilikom uparivanja samo trebaju odabrati koji od MAXtv računa žele povezati i postaviti ga kao zadani, kažu u HT, a više o novoj MAXtv To Go aplikaciji i MAX paketima može se saznati na službenim stranicama.