HARDWARE.NETUP

I Mate Rimac dolazi na Netokracijin hardverski meetup, a ti?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Još nas malo više od tjedan dana dijeli od Netokracijinog hardverskog meetupa, na kojemu će se predstaviti akcelerator Buildit, koji u svoj program prima isključivo hardverske startupe. A kojim se domaćim “opipljivim” tehnološkim projektima najviše priča? Zasigurno o Rimac Automobilima i električnim biciklo-moticiklima Greyp. Tako je, i Mate Rimac dolazi na Hardware.Netup!

rimaczanetup

Rimac Automobile i Greyp vjerujem da ne trebamo mnogo predstavljati – no podsjetimo samo za zaboravne kako je Mate suosnivač ovih tvrtki koje proizvode slavni električni automobil Concept One te napredni električni bicikl/motocikl (prepirka oko definicije vjerojatno nikad neće biti okončana). U Rimac Automobile investirao je čak i vlasnik Forbesa, a ne zaboravite da Mate priprema i novi hardverski projekt, za kojega je prije nekoliko mjeseci tražio i suosnivača. Svakako nas zanima što on ima poručiti ovdašnjoj hardverskoj startup sceni, a ako ste i vi znatiželjni – prijavite se putem Entrija na događaj koji se održava u Impact Hubu, u Vlaškoj 70E, u srijedu, 5. studenog, od 19 do 21 sat.

Želite i vi predstaviti svoj projekt?

Mate Rimac i Aleksander Tõnnisson, partner i suosnivač Buildita, žele vidjeti što se “kuha” u domaćem hardveru, stoga ako imate zanimljiv projekt i želite ga ovom prilikom prezentirati, prijavite se do 2. studenog 2014. do 23 sata na info@netokracija.com. Netokracijin tim do 4. studenog odabrat će do pet projekata koji će se predstaviti. Podsjetimo, pitchevi nisu natjecateljskog ili nagradnog karaktera, ali Buildit ima otvorene prijave za nove startupe pa priliku možete iskoristiti da se s njegovim direktorom i neformalno upoznate.

Također, dan ranije, 4. 11., održava se i Hardware.Netup u Ljubljani, gdje će se predstavljati tamošnja hardverska startup zajednica, pa ako vam je Slovenija milija ili bliža, možete se i tamo prijaviti za dolazak. ;) Na oba događaja očekuje vas druženje, dobro pivo, dobar hardver. Za više novosti pratite nas i na Facebook događaju te ostalim društvenim mrežama uz hashtag #hwnetup!