Zašto hashtag nije vrhunac online marketinga? Saznajte na 14. Marketing Meetupu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Heštegam ti mamu! Da, dobro ste pročitali, a riječ je o predavanju Tomislava Krajačića iz agencije Kofein koje će se održati u utorak, 1. ožujka 2016., u zagrebačkom klubu History. Predavanje je dio 14. Marketing Meetupa, a pokušat će odgovoriti na pitanje koriste li marketingaši sve više analitičke alate na štetu kreativnosti.

marketing meetup

Headline kao uvreda? Uvreda je i kad “stručnjaci” stave hashtag znak ispred neke riječi i misle da su time napravili remek djelo (digitalnog) oglašavanja, kažu organizatori 14. Marketing Meetupa u sklopu kojeg će Tomislav Krajačić iz marketinške agencije Kofein održati predavanje pod nazivom Heštegam ti mamu. Predavanje će se održati 1. ožujka 2016. s početkom u 19 sati, a mjesto radnje je zagrebački klub History.

Tomislav će, između ostalog, pokušati odgovoriti na pitanja oslanja li se digitalni marketing previše na analitičke alate, zanemarujući pri tome kreativnost te je li priču o oglašavanju potrebno vratiti na početak gdje se susreću brojevi i kreativnost, tvoreći vrhunske marketinške kampanje?

Zvuči zanimljivo? Prijavite se na stranici meetupa!

A gdje je internet u marketing meetupu?

Organizatori Internet Marketing Meetupa odlučili su nakon 13 susreta maknuti “internet” iz imena događanja. Time se želi okupiti sve one koje zanima marketing, bio on online ili offline, bilo da je riječ o digitalcima, PR-ovcima, poslovnjacima, startuperima, dizajnerima, studentima…

A u skladu s predavanjem, mora se spomenuti i novi hashtag, #marketingmeetup, kao i nova Facebook stranica.