STARTUP MARKETING

Startupi, na idućem Marketing Meetupu naučite kako se promovirati online

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Dvije su godine prošle od prvog Marketing Meetupa te za tu prigodu organizatori najavljuju temu posvećenu marketingu za startupime. Posjetitelji će u četvrtak, 7. travnja, u zagrebačkom History Caffe Clubu na kojem gostuje Ivor Bihar iz Mediatoolkita moći čuti što napraviti kako bi bili zamijećeni u digitalnom svijetu.

marketing meetup ivor

Čak i uz dobru ideju i projekt, ako nitko ne zna za vas teško da ćete moći govoriti o uspjehu. Isto vrijedi i za startupe gdje se prisustvo u online svijetu podrazumijeva. A kako to ostvariti moći će čuti na petnaestom Marketing Meetupu pod nazivom Startup Marketing: Vidljivost, kupci i rast. Događanje će se održati 7. travnja s početkom u 19 sati u History Caffe Clubu na adresi Tkalčićeva 68, a gost je Ivor Bihar, product manager u Mediatoolkitu. Kako iskoristiti prednosti online kanala za promociju svojih usluga, koje društvene mreže koristiti i zašto, kako raditi na online promociji s malim budžetom, a kako monetizirati svoje usluge, samo su neka od pitanja na koje će startupi dobiti odgovor sljedeći četvrtak.

Iza Ivora je višegodišnje iskustvo rada na različitim projektima te će okupljenima svakako imati što reći o upravljanju, digitalnom marketingu, lean startup pristupu te kako uspjeti u startup svijetu.

Ulaz na događanje je slobodan, ali uz obaveznu prijavu!