22. Marketing Meet Up donosi iskustva iz affiliate marketinga

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Zanima vas kako uz pomoć affiliate marketinga monetizirati svoj promet i razviti posao? Poslušajte što o tome ima reći Frank Ravanelli iz tvrtke Foreo koji idući tjedan dolazi na 22. Marketing Meet Up u Zagrebu.

Frank Ravanelli dolazi iz svijeta ecommercea i affiliate marketinga, a trenutno radi u tvrtci Foreo.

Frank Ravanelli dolazi iz svijeta ecommercea i affiliate marketinga, a trenutno radi u tvrtki Foreo.

U četvrtak 19. siječnja očekuje nas još jedno okupljanje marketingaša na 22. Marketing Meet Upu. Okupljanje počinje u 19 sati u History caffeu u Tkalčićevoj ulici u Zagrebu, a ovoga puta će kao govornik nastupiti Frank Ravanelli iz tvrtke Foreo.

Od Franka možete naučiti mnogo o affiliate i internet marketingu kojima se bavi od devedesetih godina prošloga stoljeća. Uz to, redovit je predavač na događanjima o performance marketingu. Vodio je nekoliko affiliate programa u području nekretnina, clouda, ecommercea, a radio je i za sjevernoamerički SaaS te europski eGaming. Trenutno je u tvrtki Foreo, a bavi se marketingom za EMEA regiju.

Tridesetminutno predavanje će kao i uvijek biti popraćeno prostorom za pitanja i odgovore te druženjem. Zvuči zanimljivo? Dolazak potvrdite na službenoj stranici.