Vice Božić, GoAds

Marketing Meet Up #18: Sve što trebate znati o Google AdWords kampanjama

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Kako planirati AdWords kampanje u svijetu gdje je mobitel postao prvi ekran? Kako izbjeći najčešće greške u postavljanju kampanja? Odgovore na ova i druga pitanja koja svakodnevno muče digitalne marketingaše, pronađite na 18. Marketing Meet Upu.

Predavanje o savjetima i trikovima za uspješne AdWords kampanje održat će Vice Božić.

Predavanje o savjetima i trikovima za uspješne AdWords kampanje održat će Vice Božić.

Tema 18. Marketing Meet Upa, koji će se održati u srijedu, 28. rujna, bit će Google AdWords. Prošireni tekstualni oglasi, novi oglasni formati, pojednostavljeno mjerenje konverzija i nove prilagodbe licitacije za uređaje samo su neki od brojnih noviteta koje je Google predstavio na području AdWords oglašavanja u 2016. godini, a koje pružaju nove mogućnosti u planiranju, optimizaciji i mjerenju kampanja.

O savjetima i trikovima za uspješne kampanje govorit će Vice Božić, osnivač i direktor digitalne agencije GoAds. Vice će riješiti sve nedoumice marketingaša po pitanju mobilnog i YouTube oglašavanja te odgovoriti na pitanja poput: koje su najčešće greške u postavljanju kampanja i kako iskoristiti podatke iz Google Analyticsa za unaprjeđenje kampanja.

Ulaz je besplatan, ali prijave su obavezne. Svoj dolazak možete potvrditi klikom na službenoj stranici.

Za razliku od prethodnih Marketing Meet Upa, ovo predavanje će se održati na novoj lokaciji na Trgu J. F. Kennedyja – u caffe baru i noćnom klubu Urban Zagreb s početkom u 19 sati.