Lean Startup Croatia i Oradian pripremili meetup i pitch natjecanje, događaj iduće srijede

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Kako bi predstavio ono čime se bavi i omogućio drugima da se istaknu sa svojim idejama, startup Oradian u suradnji s Lean Startupom Croatia organizira meetup i pitch natjecanje pred tročlanim žirijem. Okupljanje će se dogoditi sljedeće srijede u Zagrebu.

LSC i Oradian

Lean Startup Croatia i startup Oradian, kojem su u fokusu financije i ekonomski razvoj, iduće će srijede u Zagrebu održati meetup i pitch natjecanje za zainteresirane startupe, čije će ideje i projekte ocjenjivati tročlani žiri. Događaj će početi 22. srpnja u 18 sati u Taban Bar & Hostelu u Tkalčićevoj, a odvit će se u dva dijela.

Antonio Šeparović, Oradianov CEO, prvo će predstaviti svoj međunarodni startup i povezivanje s novim ulagačima iz Credo Venturesa. Pored toga, svi zainteresirani moći će doznati detalje o mogućnosti zapošljavanja u Oradianu, s ponudom za poslove u glavnom hrvatskom gradu. Oradian okuplja stručnjake koji se bave IT-em, financijama i ekonomskim razvojem, a do sada je bio pobjednik prošlogodišnjih Pioneers Challengea u Beču i Shift konferencije u Splitu te ovogodišnjega Wired Moneyja u Londonu.

Oradian tim

Jedan od projekata međunarodnog startupa je Instafin, SaaS platforma za mikrofinancijske ustanove, koja korisnicima pomaže da razviju svoj posao, a na razvijanje posla i otvaranje novih mogućnosti usmjerit će se drugi dio zagrebačkog okupljanja. Na njemu će sudjelovati 10 domaćih startupa koji će se sa svojim idejama predstaviti pred žirijem u kojem su Jaroslav Trojan iz Credo Venturesa, Božidar Pavlović iz Erste Group Card Processora i Hermes Arriaga Sierra iz Impact HUB-a Zagreb. Startup koji se pokaže najboljim na pitch natjecanju dobit će mogućnost kontakta i konzultacija s ulagačima.

LSC Oradian Cover

Kako bi bili što spremniji za izlazak pred žiri, predstavnici startupa će dan prije natjecanja moći poboljšati sve detalje u svojim prezentacijama na radionici koju će voditi Kate Diete i Paul McCann, autori projekta 12 startupa u 12 mjeseci. Diete i McCann su u Zagrebu već bili ranije ove godine, na svibanjskom četvrtom Lean Startup Meetupu, a ovom prilikom u glavnom hrvatskom gradu snimaju dokumentarni film o svojim projektima.

Zainteresirani za meetup na kojem će se predstaviti Oradian moći će se prijaviti za dolazak rezervacijom besplatne ulaznice, a otvorena je i prijava za startupe koji žele sudjelovati (i pobijediti) na natjecanju i time doći do ulagača.