Kick Ass Torrents registriran u beogradskom studentskom domu

Kick Ass Torrents, 2. najveća torrent stranica na svijetu, registrirana u beogradskom studentskom domu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Druga po veličini stranica za pretragu Torrent datoteka Kick Ass Torrents, registrovana je na ime Miloja Stepanovića i to baš u Beogradu kako prenosi srpski portal Telegraf. Nakon što je sajt Torrent Freak objavio informaciju da je Kick Ass Torent najverovatnije pao zbog isteka registracije, vest se ubrzo proširila o tome kako sajt drži izvesni Miloje, a Telegraf je prepoznao adresu koja pripada studentskom domu na Novom Beogradu.

kickass

Druga po veličini stranica za pretragu Torrent datoteka Kick Ass Torrents, registrovana je na ime Miloja Stepanovića i to baš u Beogradu kako prenosi srpski portal Telegraf. Nakon što je sajt Torrent Freak objavio informaciju da je Kick Ass Torent najverovatnije pao zbog isteka registracije, vest se ubrzo proširila o tome kako sajt drži izvesni Miloje, a Telegraf je prepoznao adresu koja pripada studentskom domu na Novom Beogradu.

Naime, proverom domena dolazi se do adrese Tošin bunar 149. na čijem se broju nalazi beogradski studentski kompleks. U popularnom studenjaku tvrde da boravak osobe pod tim imenom nikada nije bio prijavljen i da je nemaju u registru te da za to ime nikada nisu ni čuli.

miloje

Preuzeto sa Telegraf.rs

Studenti koji žive u ovom domu a koji su pomalo ponosni na činjenicu da je njihov sunarodnik odgovoran za ovaj sajt, izjavili su da ne znaju osobu sa tim imenom ali i da ih ne čudi to što bi neko izabrao baš ovu adresu. Kako kažu ovde je lako izgubiti se, jer se svi određuju prema prema blokovima, lamelama i ulazima i sigurno ga nikada ne bi ni pronašli.

Ko god da je vlasnik ovog sajta, odlučan je u nameri da se ne sazna njegov pravi identitet kako bi se zaštitio od krivičnog gonjenja. Filmska i muzička industrija koje zahvaljujući Kick Ass Torrentu na godišnjem nivou izgube milione dolara u finansijskim sredstvima imaće težak zadatak pred sobom ako planiraju tek tako uhvatiti Miloja i izvesti ga pred pravdu.