Iskon.Mobile

Iskon se bacio i u ‘mobilne’ vode – predstavio mobilnu tarifu za 120 kuna mjesečno

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Iskon Internet predstavio je danas novu mobilnu tarifu. Uz fiksne pakete interneta, telefona, televizije i pametnog doma, Iskonovim korisnicima je od danas dostupna i mobilna tarifa bez ugovorne obveze pod nazivom Iskon.Mobile.

iskon_mobile_tarifa

Pretplatnička mobilna tarifa Iskon.Mobile bez ugovorne obveze dostupna je isključivo korisnicima Iskonovih fiksnih usluga. Tarifa sadrži Instant Messaging pakete za komuniciranje putem popularnih chat servisa, aplikaciju za gledanje TV-a te dodatne gigabajte prometa i minute razgovora za dovođenje prijatelja u Iskon.Mobile svijet. Za 120 kuna mjesečno, tarifa sadrži 1000 jedinica za telefoniranje i SMS-ove te 4GB podatkovnog prometa.

U Iskonu ističu kako u to ne ulazi dodatni 1 GB namijenjen komunikaciji putem aplikacija za dopisivanje, a svakom korisniku je osigurano još 10 sati uživanja u Iskonovoj aplikaciji za gledanje TV-a u pokretu. Krešimir Madunović, predsjednik Uprave Iskona, o novoj tarifi, kaže:

Uvođenjem mobilne tarife postali smo one stop shop svojim korisnicima. Već smo godinama operator s najvećim brojem usmenih preporuka usluga od strane zadovoljnih korisnika. Upravo smo njih pitali za želje pri kreiranju Iskon.Mobilea. Tako je nastala tarifa bez ugovorne obveze, s atraktivnom cijenom za realnu mobilnu potrošnju – tarifa koja najviše odgovara Iskonovcima. Siguran sam da će im i umrežavanje biti atraktivno. Bit će to jedan odličan narančasti community.

Tarifa ima 099 pozivnu numeraciju na 4G mreži Hrvatskog Telekoma, ističu u Iskonu.

Druge pogodnosti za fiksne usluge

Također, navodi se kako odabirom Iskon.Mobilea korisnici paralelno ostvaruju pogodnosti na dodatne usluge i u fiksnom dijelu ponude. Popusti do 45 kuna mjesečno mogu se, primjerice, iskoristiti za aktivaciju besplatnih tematskih TV paketa (poput sportskog ili dječjeg) ili za neki od ponuđenih uređaja iz Iskon.Webshopa kao što su Wi-Fi pojačivač ili HomePlug. Zajedno s Iskon.Mobile tarifom, Iskon.Smarthome usluga postaje dostupna za samo 24 kune mjesečno, dok se HBO Premium paketu cijena umanjuje za 15 kuna, a ističe se kako je ovo samo dio pogodnosti.

Uz to, međusobno povezivanje u Iskon.Mobile svijetu, korisnicima donosi dodatni podatkovni promet te jedinice za razgovore/SMS. Neovisno o tome radi li se o ukućanima, prijateljima ili poznanicima, u Iskon.Mobile mogu uvesti nove korisnike te uvećati promet svima (po SIM kartici) do 6 GB i 3000 jedinica za razgovore i SMS. Više o Iskon.Mobile tarifi i pripadajućim ponudama može se pogledati na službenim stranicama.