HTC One je Android smartphone koji vam daje besplatnih 25 GB prostora na Dropboxu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

U petak 13. travnja, HTC je u Zagrebu predstavio svoju novu liniju pametnih telefona, pod nazivom ‘One’. Riječ je o, prvenstveno prilično velikim uređajima, koji se uz prilično impresivne karakteristike samog ekrana, odlikuju i kvalitetnim procesorom, kamerom, a krije se tu i nekoliko ‘iznenađenja’, pod kojima prvenstveno mislim na poklon od dvije godine besplatnog korištenja 25 gigabajta Dropboxa.

HTC predstavljanje u Matis Loungeu

U petak 13. travnja, HTC je u Zagrebu predstavio svoju novu liniju Android pametnih telefona, pod nazivom ‘One‘. Riječ je o, prvenstveno prilično velikim uređajima, koji se uz prilično impresivne karakteristike samog ekrana, odlikuju i kvalitetnim procesorom, kamerom, a krije se tu i nekoliko ‘iznenađenja’, pod kojima prvenstveno mislim na poklon od dvije godine besplatnog korištenja 25 gigabajta Dropboxa.

Dok primjerice korisnici iPhona za upload fotografija moraju koristiti appove poput CamBoxa, HTC One će to raditi ‘po defaultu’.

Marko Savković - HTC-ov product manager za Centralnu i Istočnu Europu

HTC One X najveći među One serijom mobilnih telefona, koji se može pohvaliti s ekranom od čak 4,7 inča, 1.5Ghz četverojezgrenim procesorom i grafičkim Tegra 3 mobilnim čipom koji je izradila poznata NVIDIA.

One S ima također 1.5GHz procesor, ali samo dvije jezgre, i manji ekran (4.3 inča), no odlikuje se inovacijom u svijetu mobilnih telefona – ultra-mat crna Ceramic Metal površinom koja je rezultat mikroark oksidacije, a odlikuje se strukturom koja je 4 puta čvršća od aluminija.

Model V je pak svojevrsni nasljednik legendarnog HTC Legenda (see what I did there?).

HTC One 'familija"

HTC je ovim lijepim predstavljanjem potvrdio da cilja sam vrh tržišta, nastojeći ponuditi proizvode iznimne kvalitete i pune funkcionalnosti, u skladu s potrebama korisnika 21. stoljeća. Tehničke karakteristike uređaja bilo bi suludo nabrajati, no zanimljivo je kako se ‘letvica’ uvijek nekako pomakne za svega nekoliko centimetara. Tako trenutno ‘najbolji’ foto-telefon na tržištu, Nokia N8, ima leću svjetlosne jačine f:2.8, dok HTC-ov model ima f:2.0.

Zlobnici s malo više fotografskog znanja s pravom će se pitati kakva je oštrina fotografija na rubovima, no u to ćemo se očito moći uvjeriti i sami već krajem travnja, kada na Hrvatsko tržište dolaze modeli X i V, odnosno srpnja, kada nam dolazi i model S. Sva tri uređaja biti će dostupna kod Vipneta, T-mobilea i Tele2.