‘Neograničen’ YouTube, Netflix, Pickbox i HBO GO streaming u HT-ovoj tarifi za mlade

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Hrvatski Telekom je na, kako su naveli, prvoj YouTube konferenciji za medije na ovim prostorima uživo predstavio novu tarifu za mlade koja dolazi s neograničenim YouTube, Netflix, HBO GO i Pickbox streamingom bez trošenja GB iz tarife. A za mlade avanturiste željne adrenalina, tu je nagradni natječaj koji najkreativnijeg sudionika vodi u – Dubai.

HT je novu tarifu predstavio na 1. YouTube konferenciji za medije uživo.

HT je novu tarifu predstavio na 1. YouTube konferenciji za medije uživo.

Nakon što je Tele2 najavio uvođenje flat mobilnog interneta, jučer je stigla još jedna novost iz domaće telekom industrije. Naime, na YouTube konferenciji za medije uživo, prema organizatorima prvoj takve vrste u Hrvatskoj, a koju smo i mi prenosili na FacebookuHrvatski Telekom je predstavio novu tarifu za mlade koja dolazi s neograničenim streamingom putem usluge Stream On. Iako je najavljeno neograničeno gledanje i slušanje YouTubea bez trošenja gigabajta iz tarife te neograničeno gledanje sadržaja na Netflixu, HBO GO i Pickboxu za sve one koji ove servise već imaju instalirane, streamanje je zapravo moguće dok se ne iskoristi podatkovni promet uključen u tarifu ili dodatni paket koji korisnik može uključiti.

Uz 3 GB podatkovnog prometa, tarifa uključuje i neograničene razgovore i minute unutar HT mreže te 400 minuta i poruka prema svim ostalim mrežama, a sve nepotrošene minute, SMS-ovi i GB prenose se u idući mjesec. U sklopu tarife u ponudi su i uređaji poput VR naočala, drona, fitness narukvice, GoPro kamere i Icon X slušalica.

Korisnička podrška 0-24 na društvenim mrežama

Među drugim novostima koje je najavio HT je online korisnička podrška dostupna 24 sata na dan putem Messengera i drugih društvenih mreža, unaprjeđenje kupovine putem weba te nekoliko trgovina koje će biti namijenjene prvenstveno mladima. Stigla je i dobra vijest za vlasnike kućnih ljubimaca. Naime, od sada su u svim T-centrima dobrodošli četveronožni čupavi ljubimci.

Tko je za jedno adrenalinsko putovanje u Dubaiju?

Otvoren je nagradni natječaj za avanturiste, a dobitnike očekuje putovanje u Dubai.

Otvoren je nagradni natječaj za avanturiste, a dobitnike očekuje putovanje u Dubai.

Za ljubitelje adrenalina koji su željni uzbuđenja i uživo, HT je pokrenuo nagradni natječaj koji najkreativnije sudionike vodi na putovanje u Dubai. Prijaviti se mogu samo mlađi od 32 godine, a dobitnike očekuje – vožnja brzim gliserima s obilaskom hotela Burj Al Arab i Atlantis The Palm te Dubai marine, posjet Aquaventure parku i Shark safariju, spuštanje zip line-om te obilazak Ferrari Worlda, najvećeg zatvorenog zabavnog tematskog parka gdje se nalazi i staza Formule 1.

Nesvakidašnja iskustva očekuju i prolaznike ispred zagrebačkog T-centra na Cvjetnom trgu ovoga tjedna, 28. i 29. travnja, kada će moći iskusiti bestežinsko space ball stanje. Nakon Zagreba, doživljaj se seli u Osijek, Split i Rijeku.