Foursquare: Ukupno 20 milijuna forskveraša prijavilo se 2 milijarde puta!

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

S obzirom da znamo koliko Hrvatska ima korisnika popularne lokacijske društvene mreže Foursquare, red je da znamo i ukupan broj korisnika Foursquarea širom svijeta: 20 milijuna! S obzirom da je Instagram u samo 10 dana uspio dobiti novih 10 milijuna korisnika nakon Facebookove akvizicije, reakcija će vam vjerovatno biti ona razočarenja. Vas 20 milijuna checkinalo je nešto više od 2 milijarde puta – Foursquare je otkrio u svom 4sqDay bedžu.

Foursquareovih...

S obzirom da znamo koliko Hrvatska ima korisnika popularne lokacijske društvene mreže Foursquare, red je da znamo i ukupan broj korisnika Foursquarea širom svijeta: 20 milijuna! S obzirom da je Instagram u samo 10 dana uspio dobiti novih 10 milijuna korisnika nakon Facebookove akvizicije, reakcija će vam vjerovatno biti ona razočarenja. Vas 20 milijuna checkinalo je nešto više od 2 milijarde puta – Foursquare je otkrio u svom 4sqDay bedžu.

Unatoč tome, potencijal Foursquarea otkrili su i UNDP koji će Foursquare integrirati u turističku ponudu Crne Gore, dok je ljubljanska turistička zajednica odlučila podržati današnji 4sqday u slovenskoj metropoli. Zanimljivu brojku u posebnom 4sqDay bedžu posvećenom Foursquareovom vlastitom “prazniku” otkrila je Mashableova Sarah Kessler.

S obzirom da je danas 4sqDay koji se slavi u Zagrebu, Ljubljani te Skopju, krajnje je vrijeme da pročitate naš potpun vodič kroz Foursquare, kao i prvi te dosad jedini intervju s pokretačem tog servisa Dennisom Crowleyem! U svakom slučaju – čestitamo Foursqaure! :)