Hrana preko interneta

U Osijeku od danas naručite hranu putem Food.hr iza kojeg stoji – Cammeo

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

U Osijeku od danas hranu možete naručivati preko interneta, odnosno putem stranice i aplikacije nazvane food.hr. Radi se o online servisu koji vaše narudžbe spaja s restoranima, a ekipa food.hr-a obavlja dostavu do vaših vrata. Na vama je samo da naručite i jedete.

Servisi koji služe kao svojevrsni agregatori ponude restorana i nisu neka novost za veće gradove. Pauza.hr, na primjer, radi to već neko vrijeme i s ovim servisom sam uvijek imao dobrih iskustava. Jedina zamjerka kada se radi o ovakvoj, digitalnoj narudžbi mi je do sada bila ta što nisam to mogao raditi kod kuće u Osijeku. Barem ne do danas.

Food.hr novi je projekt iza kojeg, što je posebno zanimljivo, stoji Cammeo grupacija, koji namjerava osvježiti usustavljeni sustav dostave u najvećem slavonskom gradu kroz u potpunosti digitaliziran i moderan sustav narudžbe hrane, a dostupan je od danas za sve građane Osijeka.

Sve na jednom mjestu

Svi oni koje iznenada uhvati glad moći će naručiti dostavu iz velikog broja restorana, pizzerija i drugih ugostiteljskih objekata u gradu direktno sa svog računala ili pametnog telefona. Kada je riječ o ponudi, možete naći gotovo sve: burgere, pizze, ribu, tjesteninu i mnoga druga jela koja biste inače naručivali iz nekog od restorana u gradu.

Glavna prednost ovakvog sustava je, naravno, jednostavnost. Krajnji korisnici lakše će naručivati hranu i piće, a vjerujem kako će na svoje doći i introverti kao što je naša Mia koja i sama priznaje kako sve radije rješava preko interneta nego telefona ili uživo.

Sve što preostaje je vidjeti kako će se Food.hr snaći u nadolazećim mjesecima i naručiti si ručak jer sam od pisanja ovog članka pristojno ogladnio.

Dobar tek!