iPhone ili BlackBerry – odlučit će Fight Club u Zagrebu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

U Zagrebu će se 18. travnja u 18 sati u Teatru Exit održati prvi hrvatski Fight Club. Radi se o geekovskoj debati u kojoj predstavnici dvaju grupa, u ovom slučaju korisnika iPhone i BlackBerry uređaja, vode verbalni dvoboj…

Čije su aplikacije bolje? Možete li tipkati na touchscreenu? Ma to je igračka! Teške riječi, a vjerojatno i pokoji LOL past će na ovom druženju iPhone i BlackBerry korisnika.

U Zagrebu će se 18. travnja u 18 sati u Teatru Exit održati prvi hrvatski Fight Club. Radi se o geekovskoj debati u kojoj predstavnici dvaju grupa, u ovom slučaju korisnika iPhone i BlackBerry uređaja, vode verbalni dvoboj… Čije su aplikacije bolje? Možete li tipkati na touchscreenu? Ma to je igračka! Teške riječi, a vjerojatno i pokoji LOL past će na ovom druženju iPhone i BlackBerry korisnika.

Geekovi su najčešće jako vezani za svoje uređaje, bili to njihovi PC prijenosnici ili Mac računala, odnosno u ovom slučaju mobilni ljubimci. Prepucavanja oko toga koja je platforma bolja svakodnevno vidimo na društvenim mrežama poput Twittera i Facebooka.

Najčešće zabavne, ponekad i naporne, čini se da će jedna od tih debata dobiti svoj konkretan oblik u organizaciji Hrvatske udruge  web developera – CROWD.

Pravila borbe… do krvi i formatiranja

Plakat debate Fight Club - koju ćete platformu podržati?

Timove koji će predstavljati iPhone i BlackBerry činit će 2 do 4 borca. Neki od njih bit će najzagriženiji evanđelisti, neki predstavnici proizvođača, poneka osoba iz javnog života, ali i korisnici koji se ne muče toliko oko ovakvih debata nego jednostavno vole koristiti svoj uređaj.

Timove ćemo upoznati tijekom sljedećeg tjedna na službenim stranicama Fight Cluba, a dotad možete u komentarima pokušati pogoditi o kome se sve radi… Red i mir pokušat će sačuvati moderator, osoba neodlučna u dvoboju između platformi.

Navijajte, tvitajte, gađajte stres lopticama

Publika će u dvorani biti podijeljena u tri sektora: korisnike iPhonea, korisnike BlackBerrya te neodlučne. Moći ćete sudjelovati, navijati, gađati timove stres lopticama te sve ostalo što moderator dopusti.

Fight Club ćete moći pratiti od kuće putem prijenosa uživo putem Tportala i MAXtv-a, a i sudjelovati na Twitterwallu postavljenom uz Wall of Silver Domagoja Pavlešića. Broj mjesta je ograničen, tako da se morate besplatno prijaviti za Fight Club!

Na Fight Clubu svakako očekujte i nas… Netko mora blogati uživo i tvitati dok se vi svađate, zar ne?

Dolazite li na fajt?