predstavlja

#DigitalnaKarijera powered by Addiko Bank

Zašto nam je tvoja #DigitalnaKarijera bitna?

Digitalni marketing? Startapi? Rad u korporaciji? Svi zajedno, do 2020. godine biće sastavni deo digitalne ekonomije koja će činiti više od 25% svetske ekonomije (pa tako i srpske). Poslovi se već menjaju, a sa njima i karijere. Želiš li da budeš deo ove - digitalne promene?

DigitalnaKarijera je karijera 2.0 - tvoja budućnost u kojoj digitalne tehnologije i alati menjaju sve industrije na svetu

Nakon prošlogodišnjih uspeha u Hrvatskoj, Netokracija dovodi #DigitalnuKarijeru u Srbiju - u 5 studentskih gradova: Niš, Kragujevac, Novi Sad, Subotica i Beograd. U saradnji sa vrhunskim partnerima, studente i mlade širom Srbije upoznajemo sa tehnološkim potencijalom koji ih čeka - bavili se oni ekonomijom, novinarstvom, umetnošću ili medicinom. Ne morate biti programer da biste radili u IT-ju i da biste pokrenuli vašu #DigitalnuKarijeru!

Sve je više zanimanja koja su digitalna. Čak i neka za koja to nikada nismo mogli zamisliti da će biti. Možda nisu potpuno digitalizovana, ali jedan njihov deo jeste. Tehnologija je sve razumljivija i dostupnija. Ostaje samo naučiti njen jezik, a pravo vreme je upravo sada.

Ivan Minić Ivan Minić, MojaFirma.rs

Duboko verujem da će uskoro reč "digitalna" uz karijeru biti suvišna, jer neće postojati karijera bez digitalne komponente. Oni koji to prvi shvate, biće u prednosti. To je upravo ono što i mi kroz različite aktivnosti želimo da prenesemo i pomognemo ljudima iz cele Srbije da uhvate ovaj voz i da zajedno kroz digitalne karijere brže dostignemo, i prestignemo ostatak sveta. Znam da možemo.

Zoja Kukić Zoja Kukić, SEE ICT

Digitalna karijera nije statična - poslovi se razvijaju brže nego ikada. Da bi bili konkurentni na tržištu rada, pogotovo na ovom digitalnom, pokažite želju za konstantnim učenjem. Mnogo moćnije od onoga što sada znate je da možete naučiti nove veštine. Budete uporni u rešavanju složenih i novih problema i prilagodite se ovom brzo promenljivom okruženju. Nemoguće je imati sve potrebne kompetence, ali je moguće dokazati da možete naučiti nove. Svestranost danas dominira.

Svetozar Krunić Svetozar Krunić, ActiveCollab

#DigitalnaKarijera je jedinstvena, besplatna poludnevna konferencija koja: Studente i mlade uključuje u digitalnu ekonomiju, povezujući ih sa najboljim poslodavcima; Otkriva da digitalna ekonomija nije ograničena samo na programere i dizajnere, već otvorena za sve društvene nauke; Objašnjava zašto je digitalizacija stvarnost svih industrija; Sve navedeno nudi potpuno besplatno za učesnike!

Želiš da ostvariš digitalnu karijeru?

Pridruži se zajednici od preko 1.000 budućih digitalaca i saznaj sve novosti na jednom mestu!

Tvoja #DigitalnaKarijera počinje ovde

Prikaži svoje prave sposobnosti i talente pri svakoj prijavi za posao, bez obzira na prethodno iskustvo i CV. NextStep ti pomaže da identifikuješ i realizuješ svoj pun potencijal!

Saznaj više

Partneri

Generalni partner

Edukativni partner

Talent partner

Organizacioni partneri

Prijatelji #DigitalneKarijere

Medijski partneri


Postanite partner #DigitalneKarijere!

Želite da pružite svoj doprinos jednom od navećih projekata ove vrste u Srbiji? Javite nam se direktno na tadic@netokracija.com kako bi vas kontaktirao Netokracijin Marko Tadić, zadužen za partnerstva i poslovanje.