Prodati i dostaviti

O online dostavi i prodaji saznajte na meetupu udruge eCommerce Hrvatska

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Koliko je dobra dostava važna za dobru online kupovinu i u kojoj mjeri dobro organiziran dostavni sustav može pomoći web trgovinama govorit će se na panelu upravo ove tematike koji udruga eCommerce Hrvatska organizira u utorak, 12. rujna od 18 sati u Zagrebu.

Svi koji imaju imalo iskustva s online kupovinom svjesni su činjenice da bez obzira na to koliko dobra trgovina bila, netko taj proizvod mora i donijeti kupcu, a situacija se ovdje često zna zakomplicirati. Upravo ovaj problem bit će tema meetupa pod nazivom Koliko kvaliteta dostave utječe na online prodaju koji organizira udruga eCommerce Hrvatska.

Vjerujem kako sam jedan od rijetkih koji nisu imali (većih) problema s dostavnim službama, a moje narudžbe više-manje uvijek stignu na vrijeme. Naravno, to nije uvijek slučaj, a gubljenje pošiljki i ostale nezgode se događaju svakoga dana i zadaju glavobolje dostavnim službama, kupcima i trgovinama.

Kako bi se identificirali ključne logističke probleme domaćih trgovaca i saznali koliko je sustav dostave razvijen kod nas te isplati li se dostavljati izvan granica Hrvatske, udruga eCommerce Hrvatska okupit će predstavnike trgovaca i logističara kako bismo jednom zauvijek shvatili tko je tu kriv kada vam paket ne stigne.

Predstavnici logističara i online trgovaca

Trgovce će predstavljati predstavnici trgovina Mall.hr i Bazzar.hr, dok će logističare i dostavne službe predstaviti djelatnici tvrtki DPD i Locodels. Ovaj panel moći će se gledati i uživo u Facebook grupi eCommerce Hrvatska, a iz organizacije potiču sve zainteresirane na postavljanje pitanja panelistima.

Nakon glavnog panela bit će i govora o najčešćim greškama koje trgovci rade prilikom otvaranja web trgovine, koje će održati direktor agencije ForgeBIT, Goran Deak.

Ulaz na meetup je besplatan za članove udruge eCommerce Hrvatska, dok će svi ostali morati platiti 50 kuna, ako se ne planiraju učlaniti u udrugu, dakako. Meetup će se održati u utorak, 12. rujna, s početkom u 18 sati.