Ecommerce

dobartek_1

Dobartek želi vam Foodspots: Dva servisa za naručivanje hrane od danas pod jednim krovom

“Zahuktavanje” na sceni online naručivanja hrane se nastavlja – ovoga su se puta dva servisa, dobartek.hr i Foodspots, spojila u jedan, koji je, dok smo spavali, ugledao svjetlost dana (ili noći). Naručivanje hrane sada je moguće putem servisa dobartek.hr, dok Foodspots, kako doznajemo, uskoro dobiva novu namjenu. Istodobno, Index.hr više nije partner u projektu.

srbia

Naplata putem PayPala u Srbiji početkom oktobra?

U poslepodnevnim časovima, na društvenim mrežama pojavila se informacija da bi Srbija početkom oktobra trebala da bude uvrštena na spisak zemalja u kojima je moguće vršiti naplatu putem PayPala. Na zvaničnoj stranici ovog servisa, Srbija je sada, pored Hrvatske i Bosne i Hercegovine, dodatna u Opšte uslove čija primena kreće od 8. oktobra.

Ikein katalog od danas je dostupan u hrvatskoj inačici

IKEA katalog na hrvatskom dostupan danas, uz aplikaciju s proširenom stvarnošću

IKEA je godinama bila odredište Hrvata, svojevrsna meka cjenovno prihvatljivog namještaja. Njeni su se stari tiskani katalozi revno prelistavali, označavali papirićima kao podsjetnik za sljedeći pohod, a mnogi su dešifrirajući ih stekli i širok talijanski ili njemački vokabular, barem kad je o namještaju riječ. Sad kad je ovaj prodajni lanac stigao i kod nas, bilo je vrijeme i za katalog na hrvatskom, koji vam je od danas dostupan, a ne zaboravite ni preuzeti aplikaciju koja će vam pomoći u planiranju

Magento broji više Solution Specialist certifikata i od New Yorka

Osijek: Grad s najviše Magento Solution Specialist certifikata – na svijetu!

Magento je nedavno uveo novi certifikat, Magento Solution Specialist, namijenjen prvenstveno projektnim menadžerima, konzultantima, ali i developerima koji su češto u izravnom kontaktu s klijentima. Grad koji broji najviše ovako potvrđenih Magento stručnjaka nalazi se u srcu Slavonije- riječ je, naravno, o Osijeku. U svijetu postoje 74 osobe certificirane kao Magento Solution Specialist, objašnjava Aron […]

Moje krpice

‘Moje krpice’ i (moje) korisničko iskustvo

Našla sam negdje sredinom 2012. stranicu Moje krpice, otvorila profil i instantno se zakačila. Princip je taj da svatko ima svoj ormar i u njemu odjeću, obuću, aksesoare i kozmetiku koju želi prodati ili zamijeniti. Stvari koje se slažu u ormar treba fotkati, opisati i tagirati, i čekati ponude – ili slati iste. Dok čekate, možete pregledavati što ostali nude ili se zadržavati na blogu ili forumu na kojem su korisnici (tj. korisnice) poprilično aktivne. Zvuči sjajno, i u teoriji i jest, ali u praksi stvari nešto lošije funkcioniraju.