Ecommerce

ppsrbija

Ko čeka dočeka?

Bajka zvana PayPal u Srbiji

Prema poslednjim vestima koje stižu iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija, građani Srbije moćiće da koriste kompletne usluge PayPala počevši od 8. oktobra. Da stvari nisu toliko jednostavne, uverili su nas Zoran Torbica, Žarko Ptiček, Dejan Tešić i Slobodan Marković na panel diskusiji koja je danas održana tim povodom.

dobartek_1

Dobartek želi vam Foodspots: Dva servisa za naručivanje hrane od danas pod jednim krovom

“Zahuktavanje” na sceni online naručivanja hrane se nastavlja – ovoga su se puta dva servisa, dobartek.hr i Foodspots, spojila u jedan, koji je, dok smo spavali, ugledao svjetlost dana (ili noći). Naručivanje hrane sada je moguće putem servisa dobartek.hr, dok Foodspots, kako doznajemo, uskoro dobiva novu namjenu. Istodobno, Index.hr više nije partner u projektu.

srbia

Naplata putem PayPala u Srbiji početkom oktobra?

U poslepodnevnim časovima, na društvenim mrežama pojavila se informacija da bi Srbija početkom oktobra trebala da bude uvrštena na spisak zemalja u kojima je moguće vršiti naplatu putem PayPala. Na zvaničnoj stranici ovog servisa, Srbija je sada, pored Hrvatske i Bosne i Hercegovine, dodatna u Opšte uslove čija primena kreće od 8. oktobra.