VODIČ PO EUROPI

Što sve treba jednom digitalnom nomadu u Londonu, Pragu, Madridu…

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Dobro došli u svijet digitalnih nomada! Zahvaljujući tehnologiji, freelanceri, nezavisni profesionalci i startuperi, otkrili su čarobnu formulu koja im omogućava da rade odakle i kada žele. Budući da ovakav način rada, ali i života postaje sve popularniji i u Hrvatskoj, pripremili smo vodič s proizvodima i uslugama koje će vam olakšati digitalno nomadstvo bilo da se nađete u Pragu, Londonu, Stockholmu ili Madridu.

digitalni-nomadi_vodic_jesen_jpg

Digitalno nomadstvo postaje sve popularniji oblik života i rada među novim generacijama digitalnih profesionalaca, uključujući i one u Hrvatskoj. Tehnologija nam omogućava da radimo odakle i kada to želimo pa zašto to ne iskoristiti? Uz laptop i brzi internet, ništa nas ne sprječava da umjesto ureda ili kvartovskog kafića radimo iz neke svjetske metropole.

Kvalitetnim i raznolikim savjetima na Netokraciji, često se obraćamo upravo ovoj skupini digitalnih profesionalaca, kojoj vjerojatno i sami pripadate ako čitate ovo. ;)

Od smještaja do gadgeta:

vodic-digitalni-nomadi

Ovaj put, u suradnji s Mastercardom, pripremili smo vodič s ključnim proizvodima i uslugama koji će svakom digitalnom nomadu olakšati boravak u nekoj od europskih prijestolnica, od Madrida, Praga i Londona do Stockholma i Budimpešte. Gradove smo izabrali na temelju popularnosti na stranici Nomad List za koju vjerujemo da ju je svaki digitalni nomad posjetio barem jednom te mogućnosti ostvarivanja popusta na različite usluge ako plaćate Mastercard karticama.

U vodiču se nalaze različiti proizvodi i usluge koji će vam pomoći da bolje doživite zemlje i gradove koje ćete posjetiti, nađete smještaj i coworking prostor po mjeri, ali i sve ostalo što samo može pridonijeti pozitivnom iskustvu života u nekoj od europskih metropola!

Već ste ‘nomadirali’ u nekim od spomenutim gradova? Podijelite svoje iskustvo s nama! A ako niste… Vodič je dobar početak za pravljenje planova. ;)