Codeanywhere, web aplikacija za programiranje razvijena u Splitu, stigla na iPad?

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Codeanywhere, popularna web aplikacija za programiranje, koju je razvila domaća tvrtka iz Splita, dobila je svoje iPad izdanje. Kako pišu na svojim stranicama, od sad na iPadu možete raditi sve što ste do sad s njihovom aplikacijom mogli raditi i na laptopu, odnosno stolnom računalu

Od sada možete programirati i na svom iPad uređaju

Codeanywhere, popularna web aplikacija za programiranje, koju je razvila domaća tvrtka iz Splita, dobila je svoje iPad izdanje. Kako pišu na svojim stranicama, od sad na iPadu možete raditi sve što ste do sad s njihovom aplikacijom mogli raditi i na laptopu, odnosno stolnom računalu.

Drugim riječima, navode, možete se spajati na FTP servere, editirati dokumente te kodirati, a sve vaše akcije i dokumenti mogu se sinkronizirati sa svojim Codeanywhere browser-based računom.

Programeri će tako moći raditi u PHP, HTML, CSS, Javascript i XML editoru, a sve izmjene na dokumentu koje napravite moći ćete direktno i objaviti. Stigle su i opcije poput ‘undo’ i ‘redo’, te pronađi i zamjeni. iPad verzija ima ugrađen i Image Viewer koji vam omogućuje pregledavanje fotografija na vašem serveru.

FTP klijent omogućuje vam da uplodate i preuzmete datoteke sa S/FTP servera ili sa web stranice. Putem iPad aplikacije možete bežično uskladiti svoj Codeanywhere profil na svim platformama, te koristiti SSL postavke za sigurnosni prijenos podataka sa svojeg iPhone uređaja.