Sve o ljetnim IT praksama saznaj na prvom CISEx-ovom webinaru

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Hrvatski nezavisni izvoznici softvera (CISEx) kreću s novim projektom, nizom webinara kojima žele popularizirati IT među učenicima i studentima. Prvi je na redu već sljedeći tjedan, u utorak, 20. lipnja, a temu su mu ljetne prakse.

Završetak školske, odnosno akademske godine, ne znači kraj prilikama za učenje i stjecanje prvih poslovnih iskustava. Naime, mnogi će upravo nadolazeće razdoblje iskoristiti za ljetnu praksu u nekoj od domaćih IT tvrtki. Upravo će to biti tema CISEx-ovog webinara, prvog u sklopu projekta kojim se želi popularizirati IT među učenicima i studentima.

U sklopu webinara, svoja iskustva podijelit će praktikanti koji su nakon odrađene prakse dobili ponudu za posao i ostali raditi u nekoj od tvrtki članica CISEx-a. Svoje dojmove tako će podijeliti Nives Novković (Amphinicy Technologies), Tomislav Smrečki (Degordian), Dino Sulić (Five) i Josip Mandić (SedamIT) dok će Andrea Radnić (Comminus) dati više informacija o pronalasku stipendije i obvezama koje dolaze s njom.

Prvi webinar na redu je u utorak, 20. lipnja s početkom u 16:30 sati. Predviđeno vrijeme trajanja je sat vremena, a sudionici će moći postavljati i pitanja. U CISEx-u ističu da je broj osoba koje se mogu priključiti ograničen te stoga pozivaju sve zainteresirane da se obavezno prijave. Međutim, za sve oni koji se ne uspiju priključiti u prijenos uživo, naknadno će biti objavljena i snimka webinara.