CISEx Friday se nakon godinu dana vraća u Split, gosti tvorci GammaChefa

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Iz udruge CISEx najavljuju svoje 30. redovno mjesečno okupljanje koje će se ovoga puta održati u – Splitu.

Udruga Hrvatskih nezavisnih izvoznika softvera za petak, 29. rujna najavljuje novo izdanje CISEx Fridaya, a ovoga puta događaj će se održati u Vintage Baru (Poljička cesta 39) u Splitu. Na samom početku, Mateo Perak će govoriti u novostima u radu udruge od posljednjeg CISEx Fridaya održanog u Splitu prije više od godinu dana.

Tko su predavači?

Zatim slijedi izlaganje dr. sc. Žarka Nožice, profesora i voditelja studija Računarstva na Visokoj školi Aspiri, koji ima 30 godina iskustva u nastavi na FER-u i u softverskoj industriji u Silicijskoj dolini. Predstavit će stručni studij Programskog inženjerstva te istaknuti prednosti ovog studija i mogućnosti koje pruža.

Toni Trivković i Tomislav Mamić iz udruge Startup.hr govorit će o tome kako planiraju povezati splitsku IT zajednicu.

No, na CISEx Fridayu gostuju i Dražen Drnas i Đulijano Nola, dvorac robotskog kuhara GammaChef, a govorit će o tome koliko je složeno plasirati hardverski proizvod na izvozno tržište naspram softverskog proizvoda, specifičnim izazovima i ‘mukama po hardveru’.

Događaj počinje u 18 sati, a nakon službenog dijela slijedi neformalno druženje. Ulaza je slobodan, ali uz prethodnu prijavu putem sustava Entrio.