Konačno potvrđeno

Christian Bale odabran za ulogu Stevea Jobsa u nadolazećem filmu

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Ne bavimo se često filmskom industrijom na Netokraciji, ali ne možemo izbjeći tu temu kad je Steve Jobs u pitanju. Naime, nakon mjeseci nagađanja, potvrđeno je kako će ulogu neprežaljenog osnivača Applea u nadolazećem filmu igrati ni manje ni više nego legendarni Christian Bale.

Slika: TheWrap

Slika: TheWrap

Ovaj car transformacija i majstor glume uskočit će u Jobsovu kožu, a prve su reakcije na ovu vijest uglavnom da će itekako nadmašiti Ashtona Kutchera (da ne upotrijebimo neki grublji izraz). Ne možemo se ne složiti – Ashton čak i nije bio loš u Jobsu, iako je spomenuti film u najmanju ruku čudan i nikako nije sjeo na svoje mjesto, stoga su očekivanja od filmskog uratka, koji će se temeljiti na biografiji Stevea Jobsa koju je napisao Walter Isaacson, još veća.

The Next Web prenosi Bloombergov intervju s redateljem Aaronom Sorkinom, koji je naveo kako Christian Bale, naravno, nije ni trebao audiciju za spomenutu ulogu:

Trebali smo najbolju osobu određene dobi, a on je doista fenomenalan glumac. Nije imao audiciju, nego sastanak. Uloga je vrlo, vrlo teška – izreći će više rečenica nego što većina osoba to napravi u tri različita filma.

Aaron je dodao kako smatra da će Christian “uništiti” ulogu, u pozitivnom smislu. Inače, iza projekta stoji tim koji je radio na Društvenoj mreži, filmu o Marku Zuckerbergu i Facebooku, a uz Sorkina tu su David Fincher i Scott Rudin.