U organizaciji King ICT-a

Konferencija Change 2017: O enterprise rješenjima uz više predavanja i radionice

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Unatoč ljetu i godišnjim odmorima, nije rano početi planirati jesenske aktivnosti i događajima. Time se vode i u tvrtki KING ICT gdje za ovu jesen najavljuju drugo izdanje konferencije CHANGE posvećene enterprise rješenjima. Konferencija će se održati 21. listopada u prostorima zagrebačke tvornice čokolade Kraš.

Drugo izdanje konferencije CHANGE, u organizaciji tvrtke KING ICT, još će jednom okupiti brojne stručnjake iz Hrvatske i svijeta koji će govoriti o trendovima pri razvoju softvera za enterprise rješenja, o provjerenim metodologijama i najboljim praksama softverskog svijeta. Roko Roić, direktor sadržaja konferencije, ističe da ove godine nastavljaju i nadograđuju ono što su započeli lani, a to je konferencija bazirana na otvorenosti i tehničkoj izvrsnosti u enterprise razvoju softvera.

Rezultati pokazuju da je ovo tip konferencija kakav je softverska zajednica tražila i trebala – konferencija koja nije vendorski obojena, koja je otvorena za različite tehnologije i na kojoj nema sponzoriranih predavanja. Ove godine želimo biti još bolji s 50 posto više predavanja i trećim trackom.

Roko dodaje kako će posjetitelji imati priliku ponovno slušati najbolje ocijenjene predavače iz 2016. godine – Geertjana Wielenga i Viktora Farčića, ali da mogu očekivati i nekoliko zvučnih iznenađenja koja će uskoro biti objavljena na web stranicama konferencije.

Slušali smo vaše komentare pa ove godine uvodimo dulja predavanja za detaljniju obradu tema i cjelovite radionice od nekoliko sati ili čak dana u pred-konferencijskom periodu. Teme su i ove godine tehnološke, ali imamo i stream za metodologiju i procese.

I ove godine očekuje se 350 sudionika

Prošlogodišnji Change je privukao više od 350 sudionika i sudionica iz Hrvatske i regije, održano je 20 diskusija i panela, a na konferenciji je sudjelovalo 25 predavača. Roko zaključuje:

I ove godine konferencija se održava u tvornici Kraš koja nas je jednostavno oduševila. Usprkos dvorani više, broj posjetitelja je ograničen na 350, stoga svoju ulaznicu osigurajte što prije jer je prošlogodišnja konferencija bila rasprodana tjedan dana prije službenog početka.

Early-bird ulaznice po cijeni od 100 kuna, odnosno 60 za studente, dostupne su putem sustava Entrio, a više informacija o konferenciji može se pronaći na službenim stranicama.