Blockchain Adria dovodi u Rovinj najveće regionalne blockchain stručnjake

Sviđa vam se članak?

Preporučite ga prijateljima i kolegama putem društvenih mreža!

Blockchain i kriptovalute često su pojmovi koji se u najmanju ruku čine “kriptičnima”, ali ako ste pokretač startupa koji se želi baviti i ovom inovativnom granom tehnologije, za vas je Blockchain Adria, konferencija o blockchainu koja će se održati 14. listopada u Rovinju.

Blockchain Adria

Posljednjih nekoliko godina svjedoci smo sve većeg porasta vijesti o blockchainu, jednoj od glavnih tehnologija na kojoj se temelje kriptovalute poput Bitcoina i Ethereuma. Upravo će se o ovim valutama budućnosti i tehnologijama koje ih omogućuju govoriti na Blockchain Adria, najvećoj konferenciji ove vrste u ovom dijelu Europe, koja će se održati 14. 10. u Rovinju.

Kakve veze imaju Bitcoin, Ethereum i grafičke kartice? Ako znate odgovor na ovo pitanje, upravo je za vas konferencija Blockchain Adria, a ako ne, mogli biste je posjetiti kako biste naučili ponešto o ovim tehnologijama budućnosti.

Naglasak na blockchain startupe

Osobit naglasak ove konferencije bit će na pokretanju startupa koji će svoje poslovanje temeljiti upravo na blockchain tehnologiji, a osim pokretanja buduće blockchain tvrtke, govorit će se i o drugim aspektima blockchain tehnologije uz pomoć primjera regionalnih inicijativa koje se temelje na blockchainu. 

Iz organizacije konferencije napominju kako je blockchain revolucija donijela internet vrijednosti, odnosno novu platformu koja će promijeniti načine poslovanja na internetu na bolje.

Na konferenciji će sudjelovati neki od vodećih blockchain eksperata u regiji, a više informacija možete dobiti na službenim stranicama konferencije koju organizira poslovna škola COTRUGLI.